Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Левски съжаляват, че не вкарали 3-4 гола, а в ЦСКА 1948 - че не победили

15 май 2023, 08:44 часа • 2362 прочитания

Отборите на ЦСКА 1948 и Левски не успяха да се победят, след като направиха зрелищно реми 2:2 в Бистрица в директния спор за третото място в Първа лига. "Червените" откриха резултата рано-рано, но допуснаха обрат, а след това изиграха силно второ полувреме, в което можеха да сътворят нов обрат.

След мача двамата наставници - Елин Топузаков и Тодор Янчев, изказаха разочарованието си от крайния резултат. Топчо не бе доволен от изпуснатите положения от неговия състав през първото полувреме, като вярва, че Левски е можел да вкара 3-4 гола. Янчев пък бе разочарован, че ЦСКА 1948 не е стигнал до победата през втората част.

"Силните ни минути бяха през първото полувреме. След техния гол, вкарахме два, можеше да вкараме три или четири и да сме по-спокойни. Длъжни бяхме да се възползваме, защото комбинациите ни в атака се получаваха. На тежкия терен не стана много хубав мач, имаше повече битка с изритани топки и ние може би се уморихме в края", заяви Топчо.

"Много съм доволен само от второто полувреме. През първата част много лесно дадохме инициативата на отбора на Левски, след като поведохме. Получихме голове, които почти сами си вкарахме. През второто полувреме реагирахме добре, доволен съм. Създадохме много положения. Но не съм доволен от това, че не успяхме да спечелим", каза Янчев.

Какво още казаха двамата треньори, четете в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес