Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Левски обсъждат две имена за заместник на Иво Ивков

30 март 2023, 11:46 часа • 2772 прочитания

Собственикът на Левски Наско Сираков има два варианта за нов изпълнителен директор на клуба в случай, че се стигне до раздяла с Иво Ивков. От известно време двамата имат търкания, а Сираков заяви, че който има разногласия с него, си тръгва от Левски.

По-рано самият Ивков заяви, че със Сираков не гледат в една посока. Твърде вероятно е изпълнителният директор да си тръгне от "Герена", а Сираков вече има предвид две имена, които биха могли да го наследят на поста. И двете лица вече са в управата на клуба.

Иво Ивков

Става дума за председателя на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров и члена на Надзорния съвет Венцислав Димитров, твърди "Тема Спорт". Един от двамата може да бъде новият изпълнителен директор на Левски, а развръзка по този казус се очаква да има на Общото събрание на акционерите на 6 април.

Ивков има подкрепата на старши треньора Станимир Стоилов, който не иска изпълнителният директор да си тръгва. В същото време Тити Папазов на няколко пъти призова Ивков да си тръгне сам от Левски, като си подаде оставката. Очаква се Ивков и Стоилов да присъстват на срещата на НКП на 1 април, на която да се дискутират проблемите в клуба.

На срещата обаче няма да присъства Наско Сираков.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес