Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В името на живота: Фенове на Левски и ЦСКА с голямо взаимно обещание за дербито

04 октомври 2024, 17:44 часа • 1126 прочитания

Организираните привърженици на Левски и ЦСКА се обединиха в името на каузата, наречена живот. Представители на двете агитки са поели ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети по време на Вечното дерби на 19 октомври. 

Обещано: Без ракети на Вечното дерби

Новината съобщиха "сините" на официалната си фейсбук страница. По инициатива на клуба от "Герена" се е провела среща, на която са присъствали ръководствата на столичните грандове, представители на СДВР и на агитките на Левски и ЦСКА.

ОЩЕ: Генчев се оплака от "доста" медии, разкри контрола и кой няма да играе срещу Ботев (ВИДЕО)

Пас към миналото

"Желанието на всички страни бе мачът на Национален стадион "Васил Левски" да се превърне във футболен празник и да не се застрашава здравето и животът на присъстващите на трибуните. Във връзка с това, представителите на организираните привърженици на Левски и ЦСКА-София поеха ангажимент да не бъдат използвани сигнални ракети, на които станахме свидетели в последните няколко срещи между двата отбора", гласеше част от публикацията на "сините".

Вечното дерби е насрочено за 19 октомври. В миналите му издания се случиха инциденти, което подтикна мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков да заплаши, че ще поиска двубоите със столичния съперник да се играят без гостуващи фенове.

ОЩЕ: БФС не прощава: Наказа Левски и ЦСКА почти поравно

💙 Левскари, ‼️ По инициатива на „ПФК Левски“ днес, 4 октомври, бе организирана среща, свързана с предстоящия на 19...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, October 4, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес