Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В ЦСКА започват да носят отговорност - назначиха нов главен скаут в клуба

06 юни 2024, 21:17 часа • 4964 прочитания

Ръководството на ЦСКА обяви ново назначение в клуба. "Червените" назначиха нов главен скаут на първия отбор - Иван Славов. Той ще отговаря за екип от специалисти с различна насоченост в процеса на подбор на футболисти.

ЦСКА назначи нов главен скаут

Трябва да се отбележи, че в последно време ЦСКА нямаше такъв човек - или поне не бе показан на обществеността. За последно тази функция бе поверена на Стойчо Стоилов, който си тръгна с ритници от фенове на ЦСКА. Неофициално Стоилов остана близо до ЦСКА и Гриша Ганчев.

Иван Славов ЦСКА

Промените на "Армията" след Гриша Ганчев продължават

След оттеглянето на Ганчев от ЦСКА обявиха, че оттук нататък "собственикът няма да е главен скаут, а ще има подредена структура". И изглежда, че се работи в тази посока, назначавайки Иван Славов. Така ще има и човек, който да носи отговорност за селекцията на отбора.

Иван Славов е работил в националния отбор на България и е бил главен скаут в Апоел Никозия и ОФИ Крит. В последните седмици той и ръководството на ЦСКА са работили за привличането на подходящи играчи за новия сезон.

Иван Славов

В последните години ЦСКА допусна много грешки на трансферния пазар и на практика нямаше кой да поеме отговорност. Actualno.com на няколко пъти в свои коментари алармира, че на "Армията" не се носи отговорност - повече може да четете в рубриката ни "ВАР-ът на Actualno".

По-рано през деня ЦСКА представи и новия технически директор на клуба - друго назначение, което бе очаквано сред феновете на "червените".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес