Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В ЦСКА го обърнаха на дебелариум: Пореден нов пристига с наднормено тегло

18 юли 2023, 09:43 часа • 1696 прочитания

В ЦСКА го обърнаха на дебелариум, след като пореден нов футболист пристига в тима с наднормено тегло. Става въпрос за еквадорския национал Майкъл Естрада. Нападателят акостира в тима още по време на подготвителния лагер в Австрия, но все още е далеч от оптималната си форма.

Започва допълнителни тренировки

Според колегите от „Тема спорт“ Естрада ще трябва да свали няколко килограма в следващите седмици, за да влезе в оптимално физическо и кондиционно състояние. Поради тази причина еквадорецът ще трябва да се подложи на допълнителни занимания, с които да намали теглото си. Именно заради наднорменото си тегло той е останал на пейката в първия мач от новия сезон срещу Хебър Пазарджик и се появи в игра половин час преди края на срещата.

Майкъл Естрада

Назон също го бе закъсал с килата

Миналото лято в ЦСКА имаха същия проблем. Тогава на „Армията“ пристигна Дюкенс Назон. Хаитянският нападател обаче бе доста над допустимите килограми и трябваше да се подложи на сериозни натоварвания, за да може да влезе във форма. Все пак дебелариумът, който изкара на Панчарево даде резултат и той успя да свали килата, а впоследствие да се превърне в основния голмайстор на „червените“.

Дю

Вчера пък стана ясно, че в ЦСКА се чудят как да разкарат ненужен халф.

ОЩЕ: ВАР-ът на Acutalno: Защо Лудогорец, ЦСКА и Левски се издъниха на старта на сезона.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес