Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Черно море са бесни след загубата от Лудогорец, пускат жалба срещу съдийската бригада (ВИДЕО)

20 февруари 2024, 10:22 часа • 1552 прочитания

Ръководството на Черно море е бясно на главния съдия Волен Чинков и отговорниците за ВАР след загубата от Лудогорец в първия мач от пролетния дял на Първа лига. Варненци отстъпиха с 1:3 пред шампионите, но имат сериозни претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза и спестен червен картон на вратаря на разградчани Серджио Падт.

Черно море пусна кадър от спорната ситуация 

В едната ситуация Георги Гинчев отсъжда дузпа и втори жълт картон за Васил Панайотов, във втората - без реакция от Волен Чинков и ВАР в 47-ата минута на двубоя, което повлия на крайния резултат! Пускаме жалба срещу главния рефер на срещата в Разград - Волен Чинков и ВАР съдиите Георги Кабаков и Мартин Маргаритов!

Posted by ПФК Черно море / PFC Cherno more on Monday, February 19, 2024

От Черно море пуснаха кадър от въпросната ситуация в началото на второто полувреме на двубоя с Лудогорец. Тогава, при резултат 3:1 за домакините, Калкан бе изведен сам срещу Падт. Вратарят излезе да пресече подаването и успя да докосне топката, след което стъпи много грубо върху крака на съперника.

Калкан се строполи на земята, а от Черно море веднага поискаха дузпа и червен картон за стража на „орлите“. След консултация с ВАР обаче нищо подобно не последва, а играта продължи.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

Варненци припомниха и друг мач с Лудогорец 

Лудогорец Черно море

Шефовете на варненци също така припомниха ситуация от мача между двата тима през пролетта, когато, при резултат 2:1 за Черно море, за доста по-леко нарушение на Васил Панайотов срещу Спас Делев, Георги Гинчев изгони халфа на „моряците“ и даде дузпа за разградчани.

Под видеото с двете ситуации от варненския клуб написаха, че пускат жалба срещу главния съдия на вчерашния мач с Лудогорец Волен Чинков, както и срещу ВАР реферите Мартин Маргаритов и Георги Кабаков.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев пък още преди дни изрази притесненията си от назначението на Волен Чинков.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес