Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Ботев (Пд) завидяха на Лудогорец за евроуспехите

21 февруари 2014, 09:49 часа • 14347 прочитания

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Ангел Палийски разкри, че се надява в скоро време тимът да бъде на мястото на Лудогорец и да участва на 1/16-финал в Лига Европа. Ето какво сподели още шефът на канарчетата преди двубоя с разградчани в неделя, който ще се играе на базата в Коматево.

"Всичко около стадиона в Коматево е готово. Поели сме ангажимент и сме го изпълнили. Извършеното бе одобрено от комисията на Общинския съвет и от Лицензионната комисия към БФС. Съобразили сме се с всички изисквания и предписания и няма да има никакви проблеми да посрещнем Лудогорец. Радваме се за това, което постигнаха в Европа, защото от Левски насам друг български отбор не бе стигал толкова напред. Мечтата на нашето поколение ботевисти е в най-скоро време да постигнем високи успехи като на Лудогорец и Левски. Мисля, че няма да е далеч, когато това ще се случи. Надявам се, че на новия стадион ще приемем доста мачове от такъв ранг", каза Ангел Палийски пред "Тема Спорт".

Той допълни, че целите пред отбора не са завишавани. "Много се спекулира с това колко струва зимната ни селекция. Нещата обаче са преувеличени. Не сме давали толкова много пари. Все пак остава клубна тайна колко е платено за новите. Дано те оправдаят очакванията ни. Но това ще се види, когато дойдат мачовете. Въпросът е да успеят да се сработят и приспособят към нашето първенство. Взели сме ги, за да вдигнат нивото на отбора. Убеден съм, че ще го направят. Целите пред отбора обаче остават същите, каквито бяха досега - Лига Европа. Да се надяваме, че ще успеем да ги постигнем. Пътят до края на сезона е дълъг. В плейофите ще бъдат разиграни 36 точки. Така че е прекалено рано да говорим за крайни прогнози. Собственикът има доверие на Станимир Стоилов и неговия екип. Оценка за работата му ще правим след края на първенството. Има поставена цел, нека първо видим дали ще бъде изпълнена. Реално чак последните два-три мача може да са фатални за амбициите ни", каза още Палийски.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес