Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уелтън на изпроводяк: Щастлив съм от трансфера ми, но съм и тъжен, че си тръгвам от Левски

13 февруари 2024, 15:05 часа • 1342 прочитания

Доскорошната звезда на Левски Уелтън сподели, че е много щастлив от своя трансфер, но също така е тъжен, че напуска „сините“. Както е известно, преди два дни столичният гранд продаде бразилското крило на японския елитен тим – Гамба Осака.

Уелтън говори пред колегите от „Дспорт“ като сподели, че все още тренира с Левски, тъй като трябва да поддържа формата си и да бъде подготвен, когато се присъедини към Гамба. Той също така заяви, че се надява един ден отново да облече фланелката на „сините“.

Какво каза Уелтън на сбогуване

Уелтън

„Не мога да говоря много за моя трансфер. Много съм щастлив, но в същото време съм и малко тъжен и разстроен, защото си тръгвам от Левски. Това са нещата във футбола. Понякога се случват така. Времето, което прекарах тук ме прави много щастлив. Имах много добри моменти. Благодаря на привържениците на Левски“.

„Оставам ангажиран към клуба. Чувствам се като в моя дом тук, но във футбола нещата се случват по този начин. Продължавам да тренирам с отбора, защото трябва да поддържам форма и да отида подготвен на новото място. Искам да отида в добро състояние и заради това работя с отбора“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Мъри си тръгна, защото Левски не продаваше, а сега всичко е на сергията

„Най-добрата публика, пред която съм играл някога. Пожелавам им цялото щастие. Давах 100 % за тях. За съотборниците също казвам, че са невероятни момчета. Не вярвам, че сме само приятели, а мисля, че сме семейство. Ще си направя снимка с целия отбор. Не мога да дам точна дата, но ще се радвам един ден да се върна и да играя за Левски“, каза Уелтън.

Днес пък стана ясно, че още един основен играч на Левски се насочва към изхода на "Герена".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес