Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

УЕФАлийкс с въпроси към БФС обещават от Bird.bg

09 октомври 2021, 18:15 часа • 5137 прочитания

Документи, изтекли от УЕФА с въпроси към БФС преди предстоящия на 12 октомври конгрес обещават от Bird.bg. Ето какво пише на страницата на сайта във Фейсбук:

"Освен #PandoraPapers на луксозното ни бюро отлежават един куп документи изтекли от УЕФА, пълни с въпроси към ръководството на БФС. Предстоящият конгрес на ритни-бутни топковците е повод да ги поразровим. Очаквайте... #UEFALeaks"

Припомняме, че общото събрание трябва да се състои на 12 октомври от 10 часа сутринта в зала 1 на НДК, като то бе свикано по съдебен ред от Димитър Бербатов. В същия ден има мачове на мъжкия национален отбор, младежкия национален отбор, а юношите гостуват в Хърватия и се очаква доста напрежение.

Шестима са кандидатите за президент на БФС на предстоящия извънреден конгрес на 12 октомври. До края на работното време документи са подали досегашният шеф Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, спонсорът на “Марица” (Пловдив) Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и вечният претендент Ивайло Дражев, бивш собственик на култовия в миналото тим “Черноморец-Бургас” от София, държащ всички антирекорди в първенството ни.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес