Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Удар в защитата на Черноморец

25 февруари 2014, 12:49 часа • 9763 прочитания

Яни Пехливанов от Черноморец е със съмнения за скъсана предна кръстна връзка. 25-годишният защитник напусна терена при вчерашния мач с ЦСКА още в 35-ата минута, тъй като се контузи. Отокът в коляното му все още не позволява той да мине ядрено-магнитен резонанс. Това ще стане най-вероятно утре, 26 февруари, като резултатите ще покажат каква е степента на увреждането и колко време ще се лекува Пехливанов.

Ако магнитния резонанс потвърди съмненията за скъсана кръстна връзка, това ще сложи край на сезона за защитника. Централният бранител показва много добра форма и сериозно израстване, откакто започна да получава доверие като титуляр. Отпадането му ще бъде голям удар за треньора на Черноморец Димитър Димитров, за когото през есента защитата се оказа едно от невралгичните звена в отбора, както и вратарския пост.

При отсъствието на Яни Пехливанов в Черноморец на тази позиция могат да използват Траян Траянов, Александър Дамчевски, който вчера срещу ЦСКА беше доста противоречив, както и Мартин Димов, информира TV7.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес