Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръст „Синя България“ поиска финансов отчет от шефовете на Левски

31 октомври 2023, 16:00 часа • 1467 прочитания

Миноритарният акционер в Левски Тръст „Синя България“ поиска финансов отчет от ръководството на клуба. От сдружението, което притежава близо 10 процента от акциите на „сините“, включиха три въпроса в дневния ред на предстоящото Общо събрание на клуба. Всички питания са към изпълнителния директор на столичани Даниел Боримиров и са свързани с финансовото състояние на Левски.

Сдружението зададе три въпроса към Боримиров

От Тръст „Синя България“ запознаха днес обществеността със своите въпроси, които включват – отчет на изпълнителния директор за дейността на дружеството, отчет за изплатени задължения към НАП и произхода на средствата за погасяването им, както и разчет за погасяване на задълженията, паралелно с финансирането на клуба за 2024 година.

Уважаеми Левскари, Във връзка с предстоящото Общо събрание на акционерите в ПФК ЛЕВСКИ АД, което ще се проведе на...

Posted by Синя България on Tuesday, October 31, 2023

Общото събрание на Левски е в началото на ноември

Ръководството на сдружението иска да получи отговори на въпросите, които според тях вълнуват не само акционерите в Левски, но и всички фенове на тима. Според Тръст „Синя България“ само по този начин шефовете на „сините“ ще разсеят всички съмнения около съществуването и финансирането на клуба. Общото събрание на „сините“ ще се проведе на 9 ноември на стадион „Георги Аспарухов“.

Днес се появиха информации, че Левски е погасил над 2,5 милиона лева към НАП.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес