Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец се оплака от съдийски решения в Шампионска лига (ВИДЕО)

06 август 2024, 21:28 часа • 1521 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде своето мнение след победата на "орлите" над Карабах в третия предварителен кръг на Шампионска лига. Специалистът изрази претенции към няколко решения на главния съдия в мача. Според наставника на "зелените" Бърнард Текпетей е със счупен крак.

Дерменджиев е афектиран: Текпетей е със счупен крак

"Мисля, че играхме добър футбол и по добър начин спечелихме мача. Всеки отбор си има тактика, Карабах е офанзивен отбор, който разчита най-вече на атаката и иска това да го използва. Във всеки мач вкарват гол, знаехме го, но видяхте какво се случи", заяви Дерменджиев след успеха на Лудогорец над Карабах.

Лудогорец

Треньорът е недоволен от съдийски решения

"Счупен крак на Бърни - няма картон, гледат гола много дълго време дали има засада - това са много важни моменти. Малко съм афектиран в момента. В крайна сметка е добре, че бием. Идва труден мач в Разград. Така се играе в мачовете на Шампионска лига - не трябва да се правят глупави грешки, трябва да се намери начин да се отбележи гол срещу всеки съперник", не скри недоволството си той.

Карабах има играчи, които могат да правят бели

Направихме го, 2:1 за нас е, но за двата мача е 50:50. Те държат добре топката в офанзивен план изключително добре, имат състезатели, които ако ги забравим, могат да направят беля", завърши треньорът на Лудогорец.

ОЩЕ: Трети тим с името Динамо на пътя на Лудогорец, ако „орлите“ отстранят Карабах

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес