Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец: Мислим за Европа, но целта ни е титлата

11 февруари 2023, 19:26 часа • 1343 прочитания

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че отборът му не губи концентрация заради предстоящите мачове в Лигата на конференциите срещу Андерлехт, тъй като основната му цел е титлата в България. Специалистът говори след успеха на шампионите срещу Спартак Варна с 2:1. Шимунджа сподели, че неговият тим е заслужавал трите точки в срещата със „соколите“ и допълни, че играчите му са знаели какво да очакват в мача.

Наставникът на разградчани е категоричен, че въпреки участието в евротурнирите, играчите мислят основно за спечелването на 12-ата титла в родното първенство. Както е известно Лудогорец приема Андерлехт на 16 февруари, четвъртък от 22:00 часа на стадион „Хювефарма Арена“.

„През първото полувреме доминирахме, а през второто полувреме започнахме по начин, по който не искахме. Създадохме добри възможности, но не вкарахме и Спартак ни наказа. Мисля, че заслужихме три точки на тежък терен срещу амбициозен отбор. Не ни изненадаха, ние си бяхме написали домашното и очаквахме това, което показаха на терена. Не мисля, че губим концентрация заради мачовете в Европа. Нашата цел е да станем шампиони. Нормално е, когато дойде мач в Европа да мислим за него, но за нас най-важното е титлата“, каза той.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес