Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на ЦСКА 1948: Локомотив Пловдив няма да е фигурант утре (ВИДЕО)

06 юни 2023, 15:45 часа • 2761 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира предстоящия мач на неговия тим срещу Локомотив Пловдив. Двубоят е много важен за столичани, тъй като победа ще гарантира на отбора участие в евротурнирите през следващия сезон.

Младият специалист бе категоричен, че Локомотив няма да бъде фигурант в утрешния мач, а ще играе на сто процента. Той също така сподели, че феърплейът се е превърнал в еталон за ЦСКА 1948.

На Живо: ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Брифинг на Атанас Рибарски преди ЦСКА - Локомотив Пд

Posted by ЦСКА 1948/ CSKA 1948 on Tuesday, June 6, 2023

„Съперникът може би ще е по-освободен. Аз знам какъв мач ни предстои. Локомотив Пловдив няма да е фигурант. Другото е, че хвърлихме доста сили, за да излезем от тази негативна серия и то срещу двата съперника, борещи се за титлата - Лудогорец и ЦСКА. Въпреки тези усилия, имаме един ден по-малко за възстановяване. Надявам се това да не окаже негативен резултат“.

„За нас всеки един мач е непредсказуем. Не можем да излезем отпуснати. Феърплеят се превърна в еталон за нашия отбор. Момчета са пример. Имам информация за настройката на Локомотив Пловдив. Познавайки отбора им и треньора, знам, че няма как да излязат на терена като фигурант. Въпросът е да подходим както в изминалите два мача и със сигурност играчите ще го направят“, каза Рибарски.

В предния кръг ЦСКА 1948 направи равенство срещу ЦСКА и спря "червените" по пътя им към титлата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес