Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньор на ЦСКА: Бригада от Македония се изгаври с труда на момчетата

23 октомври 2024, 19:00 часа • 540 прочитания

Старши треньорът на младежкия отбор на ЦСКА - Румен Трифонов, критикува македонската бригада, която ръководи двубоя на "армейците" с Генк от втория кръг на Младежката лига на УЕФА. Специалистът смята, че съдиите са се изгаврили с труда на възпитаниците му.

"Повече от престъпление": ЦСКА недоволства срещу македонски съдии

"Не съм си представял, че на мач от европейските клубни турнири може да има съдии, които да свирят по този начин. Това не бе подигравка, не престъпление, няма такава дума в речника, която да опише случилото се. Тук, насред Белгия, в центъра на Европа, дойде бригада от Македония и се изгаври с труда на момчетата, с нашия труд, с държавата ни и с българския футбол като цяло", каза Трифонов пред БТА веднага след загубата на ЦСКА от Генк.

ВАР-ът на Actualno

Трябва да се дава шанс на младите футболисти в България

"Аз знам, сигурен съм, че в българските млади играчи има потенциал, има увереност. Днес те показаха, че могат. Дойдохме в Белгия да играем срещу един много силен отбор на Генк, но не съм очаквал да играем срещу 15 човека. В отбора на Генк има момчета, които на по 16-17 години играят във Втора дивизия на Белгия и са в средата на таблицата. В България играчи на тези години не могат да играят на това ниво ли? Не виждам каква е причината. И те губят мачове, но продължава да им се дава шанс и да бъдат налагани", завърши Румен Трифонов.

ОЩЕ: След загубата от Левски: Томаш отказа да коментира две теми, но открехна какво е мнението му (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес