Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топузаков: Пълният стадион с фенове на Ботев трябва да е стимул за Левски (ВИДЕО)

28 април 2023, 16:53 часа • 1201 прочитания

Наставникът на Левски Елин Топузаков даде пресконференция преди гостуването на Ботев Пловдив в мач от 28-ия кръг на Първа лига. Той заяви, че очертаващият се пълен стадион с фенове на Ботев трябва да бъде стимул за Левски да се представи още по-добре.

"Имаме проблеми - Илиян Стефанов и Кристиан Димитров тренират с отбора, но не на пълни обороти. За Хосе Кордоба - със сигурност пропуска утрешния мач. Трябва му още една седмица", започна Елин Топузаков.

"Един футболен празник на български стадион - рядко се случва в българския футбол. Амбицията и емоцията от страна на домакините е разбираема. Ние трябва да сме готови да отговорим със същата агресия", добави още той.

"Победата над Берое не е изстрадана, а заслужена - защото не се отказахме до последния момент. Както и с ЦСКА, можехме да спечелим в последната минута. Всяка победа носи самочувствие", заяви Топчо.

Топузаков коментира и появилите се информации, че Ивайло Ивков го е саботирал с обещани премии за играчите. "Не знам как да го коментирам, защото в момента съм старши треньор на Левски. Когато става дума за финанси, не е в моя ресор. И наистина не искам да коментирам този въпрос", каза Топузаков.

"Ботев е един от петте топотбора в България, с традиции, с достатъчно маса привърженици, които подкрепят горещо своя отбор и могат да създадат атмосфера. За нас това трябва да е още по-голям стимул, без значение, че стадионът ще е пълен с привърженици на Ботев.

Ботев - Левски през годините винаги е бил ключов мач през годините. Така са избрали момента - все пак срещу Левски им приляга да си открият новия стадион", завърши Топузаков.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес