Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Toпузаков: И преди, и сега в Левски има напрежение

27 март 2014, 20:18 часа • 8199 прочитания

За два мача Елин Топузаков напипа верния път в Левски. Той заложи на повече младоци от школата и "сините" си върнаха идентичността. Ето какво заяви бившият бранител след успеха с 2:0 над Локомотив на "Лаута".

"Малко трудно влязохме в мача, знаехме, че Локомотив ще подходи с агресия. Домакините играят с дълги топки, важно беше да спечелим втората топка. Като желание и битка съм доволен, второто полувреме можеше да вкараме и още голове, съжалявам за пропуските. Играчите се раздадоха, като дори и по-малките спазваха тактическа дисциплина, което спомогна за общия облик на отбора", започна Елин.

Запитан дали след тази победа, напрежението на "Герена" е спаднало, той отговори така:

"Напрежение в Левски винаги има, който не е готов да се бори по-рядко ще попада в състава. Играчите трябва да се раздават всеки мач защото всички искат да победят Левски. И преди, и сега в Левски има напрежение.

"Който преценя, че се е старал и е тренирал добре през седмицата, той е титуляр. Бастос беше изостанал с подготовката, неговото вкарване в игра трябва да е постепенно, Туре също е контузен. Имам уверението, че съвсем скоро ще бъде възстановен", завърши Топузаков.

Васил Хаджийски
Васил Хаджийски Отговорен редактор
Новините днес