Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топчо обясни за промените и отсече: Левски винаги играе за себе си (ВИДЕО)

03 юни 2023, 23:19 часа • 3083 прочитания

Старши треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде своето мнение след головото шоу и загубата от Лудогорец в двубой от предпоследния кръг на Първа лига. Наставникът остана доволен от представянето на младия си състав и заяви, че "сините" винаги играят за себе си. Специалистът обясни за част от промените при титулярите и тези по време на срещата.

„Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект на Лудогорец. Всичко, което беше като замисъл и да бъде елемент на изненада спрямо съперника... Мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха. Респект!", започна Топчо.

Дузпа или не: Кирил Десподов откри резултата в Разград (ВИДЕО)

"В началото играхме с трима централни защитници. На почивката направихме промяна. Представихме се добре и в доста голяма част от двубоя бяхме равни на Лудогорец, а в някои моменти имахме и надмощие, особено в началните минути на второто полувреме, когато отбелязахме гол", продължи той. 

„Сонко Сундберг имаше мускулен проблем в пръсеца през седмицата. Нормално беше да не рискуваме. Рикардиньо имаше проблем отзад в бедрото на последната тренировка и останахме без него за гостуването в Разград. Надявам се да бъде готов за следващия мач“, допълни Елин Топузаков.

ОЩЕ: Георги Миланов: Ако не получа добра оферта, няма пречка да се завърна в Левски

„За мен няма резерви, разчитам на всички. Всеки един от тях защити името си и се представи по най-добрия начин. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски. Всеки мач е супер важен за нас, важно е кой е в най-добро състояние. Днес изглеждахме опасно и с Асен Митков, Дейвид Михалев и Кристиан Йовов. С головете, които вкарахме на Лудогорец, мисля, че няма съмнение, че Левски винаги играе за себе си", завърши старши треньорът на "сините".

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес