Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 5 на WINBET

23 май 2023, 17:25 часа • 291 прочитания

Футболният сезон навлиза в най-драматичния си етап, а именно - финалите. Феновете ще могат да се насладят на епични финални сблъсъци, включително и в европейските клубни турнири, а специално за тях на winbet.bg се предлага и промоцията ТОП 5 на WINBET - игра с общ награден фонд от 50 000 лева.

За да вземат участие в ТОП 5 на WINBET, футболните фенове трябва да направят залози на минимална стойност 50 лева на поне пет от общо седемте големи финала, които са посочени в условията на играта. Това ще донесе на съответния потребител един талон за участие, а игралният сайт ще раздаде чрез жребий 50 награди по 1000 лева.

От WINBET посочват, че според условията на играта, поставените залози трябва да бъдат единични, предварителни и само на пазар за краен победител - 1Х2. Друг тип залози няма да се зачитат като квалифициращи.

Тегленето на наградите ще се състои чрез жребий, което може да бъде гледано на живо в YouTube канала на WINBET от 21:00 часа на 11 юни.

А ето и седемте големи финала, които предстоят:

Купа на България: ЦСКА 1948 - Лудогорец

Лудогорец ще търси своя трети триумф за Купата на България, докато клубът с млада история ЦСКА 1948 е на своя първи финал в надпреварата. Ще могат ли “червените” да спрат устрема на вероятно най-силния отбор в страната?

Купа на Италия: Фиорентина - Интер

Интер е един от най-успешните отбори в турнира за Купата на Италия и актуален финалист в Шампионската лига, но през този сезон Фиорентина играе с много страст. Предстои да видим дали “виолетовите” имат достатъчно сили, за да се опълчат на нерадзурите.

Лига Европа: Севиля - Рома

Отбор №1 в историята на Лига Европа Севиля се изправя срещу един от специалистите в печеленето на европейски трофеи - Жозе Моуриньо и неговия Рома. Италианците се борят за втори пореден триумф в Европа след победата в Лига на конференциите, но Севиля е сериозно предизвикателство.

ФА Къп: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Манчестър Сити ще направи втора крачка към мечтания требъл, като на техния път се изправя градският съперник Манчестър Юнайтед. Всички определят отбора на Пеп Гуардиола за фаворит, но във финали като този всичко е възможно. Юнайтед никога не бива да бъде подценяван, независимо от съперника.

Купа на Германия: РБ Лайпциг - Айнтрахт Франкфурт

Байерн Мюнхен го няма, което дава шанс на отбори като Лайпциг и Айнтрахт да помечтаят за трофея от Купата на Германия. “Червените бикове” сякаш са фаворити, но не бива да се забравя, че Айнтрахт все още са актуалният шампион в Лига Европа - един наистина сериозен отбор с възможности.

Лига на конференциите: Фиорентина - Уест Хям

Два отбора, които съвсем рядко достигат европейски финали, са изправени през историческа възможност - да спечелят Лигата на конференциите. И двата тима изглеждат на равностойно ниво, което обещава един зрелищен финал. Тук трудно могат да се определят фаворити, но и в двата тима има интересни футболисти, които да наблюдаваме.

Шампионска лига: Манчестър Сити - Интер

Гвоздеят на финалите разбира се е срещата, която ще излъчи новия европейски шампион в Истанбул - Манчестър Сити срещу Интер. Тук италианците ще се опитат да се възползват от статута си на абсолютен аутсайдер срещу машината за победи на “гражданите”. Малко хора дават шансове на Интер за успех, но и преди сме виждали сензации в големите европейски финали.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес