Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томислав Стипич: ЦСКА не е просто клуб, това е начин на живот

01 август 2024, 15:27 часа • 514 прочитания

Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич говори пред медиите преди двубоя със Спартак Варна от третия кръг на Първа лига. Специалистът сподели, че вече е разбрал, че „червените“ не са просто клуб, а начин на живот. Той също така бе категоричен, че през следващата седмица „армейците“ ще обявят привличането на пореден нов футболист.

Стипич, който днес празнува рожден ден допълни, че отборът му играе доста добре, но винаги може да се представя на още по-високо ниво. Наставникът на ЦСКА също така разкри, че Амос Юга тепърва започва да влиза в нормален тренировъчен ритъм и обясни защо не е разчитал на Матиас Фаетон в изминалия мач с Хебър Пазарджик.

“Червените” очакват ново попълнение следващата седмица

ЦСКА

Настроението е много добро след последната победа. Знаем, че можем да играем по-добре и работим да се развиваме. Балансът между търпение и воля са ключът към спечелването на мача във Варна. 
След победата се почувствах много доволен, защото най-трудното нещо във футбола е да печелиш точки. След мача почувствах, че ЦСКА не е просто клуб. Това е начин на живот”.

“Амос Юга няма да бъде в групата за мача във Варна. След лагера се наложи да мине през индивидуални занимания. Едва сега започва да влиза в нормален тренировъчен процес.
 Със или без нападател ние трябва да печелим мачове. Това е моят фокус. Наясно съм, че директорите работят по въпроса и съм сигурен, че през следващата седмица може да представим ново попълнение”.

Честит рожден ден, Томислав! Не спирай да мечтаеш и стигни върха, към който си се устремил! ❤️

Posted by CSKA Sofia FC on Wednesday, July 31, 2024

“Очакваме много по-различна атмосфера, тъй като там ще има публика. Спартак играе добър футбол. Вижда се, че имат добра ротация и успяват да включат всички футболисти в мача. Очакваме тежък двубой.
 Матиас Фаетон ще се завърне в групата за срещата със Спартак. Причината, поради която не игра в последния мач с Хебър, е, че така прецених. Не беше нищо против него, а за негово добро”, обясни Томислав Стипич.

По-рано днес стана ясно, че Лудогорец иска да привлече водещ халф на ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес