Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тодор Янчев: Не пропусната дузпа реши мача с Ботев Вр

19 февруари 2023, 16:13 часа • 1212 прочитания

Треньорът на ЦСКА 1948 бе много разочарован от поражението на неговия тим от Ботев Враца. Както е известно столичани отстъпиха като гост на съперника и пропуснаха да доближат лидерите в класирането – ЦСКА и Лудогорец. Янчев сподели след края на мача с врачани, че не пропуснатата от Ивайло Чочев дузпа е решила крайния изход от двубоя.

Младият специалист разкритикува своя отбор, че е имал достатъчно време да реагира и да опита да отбележи гол, но така и не го е направил. Той също така имаше претенции към играчите си за попадението, което допуснаха „червените“.

“Не влязохме добре в мача. Допуснахме няколко ситуации пред нашата врата. Допуснахме лек гол. След гола започнахме да играем, но имахме нужното време да реагираме, а не го направихме. Имахме достатъчно време да реагираме”.

“Дузпата си е дузпа. Не реши тя мача. Имахме много ситуации. Имахме нужното време да реагираме, но не го направихме и това доведе до загубата. Концентрацията ни в целия мач не беше на нужното ниво. Алекс Колев ще ни липсва, но гледаме напред. Имаме достатъчно играчи, които да го заменят“, каза Тодор Янчев.

В петък треньорът на ЦСКА 1948 заяви пред Actualno.com, че няма полза, ако един тим взима точки от големите съперници, а губи срещу по-малките.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес