Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тежък удар за ЦСКА 1948: Чочев аут за старта на първенството и първия мач с ФКСБ

12 юли 2023, 11:38 часа • 1367 прочитания

ЦСКА 1948 получи много тежък удар дни преди старта на новия сезон в Първа лига. „Червените“ ще трябва да се справят без голямата си звезда Ивайло Чочев в следващите три седмици, тъй като полузащитникът е получил контузия. Това съобщиха колегите от „Гонг“.

Глезенът му е зле 

Голмайсторът на първенството през миналия сезон получи травмата по време на контролата с Арис Солун, когато играч на гърците влезе остро в краката на родния национал. Ивайло Чочев бе заменен на почивката, а днес е преминал медицински прегледи, които са показали, че има сериозна контузия в глезена и ще трябва да почива поне три седмици.

Програмата на ЦСКА 1948 

Това е сериозен удар по амбициите на тима на Атанас Рибарски. На „червените“ им предстоят тежки мачове на старта на първенството, като още в първия кръг гостуват на Левски на стадион „Георги Аспарухов“. Двубоят е в събота от 18:45 часа.

Атанас Рибарски

Чочев ще пропусне и следващите два мача от шампионата срещу Пирин и Арда, както и първия двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу румънския ФКСБ на 27 юли.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА 1948 ще привлече Рууни.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Битка за слава и много пари - Лудогорец мечтае за ново чудо в Шампионска лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес