Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съмишленик на Бербатов: В 15 от 16 мача скандираха "Оставка" за БФС, това е безпрецедентно!

23 октомври 2023, 17:12 часа • 3151 прочитания

Един от членовете на екипа на Димитър Бербатов - Борис Станков, коментира изминалия уикенд, в който в почти всички мачове от българския елит се скандираше "оставка" за действащото ръководство на БФС. Той определи това като "безпрецедентно" и като "най-голямата оценка за управлението" на Борислав Михайлов.

Скандиранията "Оставка" - показателни за управлението на БФС

"Футболната общественост е най-големият съдник на ръководството на БФС. В 15 от 16 мача в Първа лига тя скандира "оставка", каза Станков пред "Спортал". "Това е безпрецедентно в историята на българския футбол. Това е най-голямата оценка за управлението", добави още той.

Борис Станков

Коментарът на Борис Станков за БФС

"Останах потресен от думите на вицепрезидента, който си позволи да обиди най-успешните спортове в България - художествена гимнастика, борба, волейбол. Притеснява ме тоталната апатия на всеки един от БФС", заяви още Борис Станков.

"Основната задача на президента е националният отбор. Те не присъстват на мачовете на националния отбор. Една пълна апатия. Г-н Лечков обяснява за детско-юношеския футбол и как футболният съюз няма вина. БФС има абсолютно всички инструменти и пряко може да влияе върху развитието на детско-юношеския футбол. Няма дебат, няма разговор", коментира още Станков.

По-рано Петър Величков заяви, че Борислав Михайлов се готви за нов мандат, а Кръстаич е бил назначен като услуга.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес