Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стойчо Стоев: В Англия ни очакват сериозни контроли

28 юни 2014, 14:10 часа • 8083 прочитания

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви при заминаването на отбора за Англия за подготвителния си лагер, че очакванията към неговия отбор са нараснали значително.

Разградчани заминаха за Албиона с група от 24 футболисти, като новото попълнение Брайън Ангуло ще се присъедини по-късно към подготовката на отбора си. Причината е, че има известни визови проблеми.

"Нормално, първият етап беше по-тежък за футболистите, но мина добре. Всички бяха старателни. Рано е да се каже дали съм доволен или не, малко тренировки имахме. В Англия имаме доста сериозни контроли и там ще ги преценяваме. Миналата година Лудогорец беше в непоставените отбори, където са сега Дюделанж, това не значи че не сме в друга орбита".


"Времето ни пришпорва в момента за селекцията. Който и да дойде сега едва ли ще се включи успешно в подготовката за Шампионска лига, но ако е класен игра, е добре дошъл. Игрово още не сме достигнали оптималната си форма, дано за европейските турнири отборът да изглежда добре” - коментира Стоев на летище „София”.

"Съперниците са добри отбори от Румъния,ще играем и срещу един шотландски отбор. Андерлехт още е висящ. Дано в тия срещи тимът добие облика, който имахме в миналото първенство. Говоря за европейските турнири. В България хората са вече с големи очаквания, надяваме се да се справим, имаме възможностите да стигнем едно добро ниво” - завърши наставникът на шампионите.

 

 

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес