Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стойчо Стоев: Срам ме е, бяхме спаринг партньор на Левски (ВИДЕО)

31 юли 2023, 00:49 часа • 1852 прочитания

Старши треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев даде своето мнение след разгромната загуба на "железничарите" от Левски в двубой от третия кръг на Първа лига. Специалистът бе много разочарован от възпитаниците си и ги засипа с огромни критики. Според наставника на "червено-черните", ако не се привлекат нови попълнения, на отбора никак няма да му е лесно.

"Ние бяхме спаринг партньор на Левски"

"Какво значение има какъв е бил планът? Видя се крайният резултат. Не се и опитахме да направим това, което искам, за съжаление. А то не е много – просто да се опитват да играят футбол. Ние бяхме спаринг партньор на Левски, който се стремеше евентуално да загуби с по-малко. Извинявам се на феновете, не заслужаваха това", започна Стоев.

ОЩЕ: Костов разкри състоянието на контузените и намекна, че Левски може да отложи мачове (ВИДЕО)

"Срам ме, ако не вземем нови, ще ни е много трудно"

"Срам ме е от това, което видях. Имаме трудности във всяка една линия. Търсим играчи, трудно ги убеждаваме да дойдат, тъй като нямаме сериозни финансови параметри. Ако не вземем нови, ще ни е много трудно. Искаме да се представяме добре срещу челните отбори в класирането. Имаме и юноши. Въпреки че не са готови, бих им дал шанс. Поне няма да ме яд, ако паднем с такъв резултат", добави той.

"На почивката исках да сменя голяма част от футболистите"

"Направих си всички смени, включително и с юноши. Искаше ми се на полувремето да сменя голяма част от футболистите, но нямаше как. Левски на тоя етап е по-силен отбор, обективен съм. Но без да вложиш нерви и желание, как да стане... Имаме и проблеми от техническо естество, трябва характер. Имах чувството, че им е безразлично на играчите какво се случва на терена. Футбол не се играе с неувереност. Лошото е, че я има почти във всички", завърши старши треньорът на Локомотив София.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес