Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стойчо Стоев изрази недоволство от решение на БФС

17 април 2015, 12:54 часа • 5139 прочитания

Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев не е доволен от решението на БФС реваншът за Купата на България с „Лудогорец“ да се премести само с 15 минути по-късно. Дербито е на 29 април на стадион „Георги Аспарухов“  и първоначално бе насрочен за 18,30 часа. „Сините“ поискаха промяна на часа, за да е по-удобно на феновете, тъй като срещата ще се играе в работен ден.

"Разбира се, че не сме доволни, приемаме решението като подигравка. От една страна искахме мачът да е по-късно, защото така повече хора ще могат да посетят срещата в работния ден. От друга страна, вече навлизаме в пролетно-летния сезон, когато температурите около 18,30 часа са доста високи. Така ще спадне доста интензитета на мача и играчите няма да могат да покажат това, което се очаква поне през първото полувреме", коментира Стоев пред "Меридиан Мач".

Относно финансовото състояние на клуба треньорът обяви, че следващата седмица трябва да има повече ясното около бъдещето на „Левски“ и към този момент не се вижда изход от тежката финансова ситауция.

Довечера от 20,00 часа отборът на Стойчо Стоев посреща Локомотив (Пд) и заяви, че няма намерение да пази футболистите за срещата с „Лудогорец“ и ще излезе с най-доброто, с което разполага.

Всичко, което сподели Стойчо Стоев, можете да прочетете на Sportline.bg.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес