Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стойчо Стоев: Искаме Рангелов, не и Гаджев

17 юни 2014, 15:54 часа • 7422 прочитания

Стойчо Стоев заяви, че Лудогорец има много недоброжелатели, които очакват с нетърпение отборът да се провали. Той обаче подчерта, че има и такива, които ще се радват на нов пробив в Европа и класиране в групите на Шампионска лига, което е голямата цел пред разградчани за новия сезон.

"Ще се опитаме да затвърдим позициите си поне в Лига Европа. Видяхме как е там, надявам се да видим как е и при най-силните. Ще има много хора, които ще се надяват да се провалим, но ще има и такива, които ще ни подкрепят", заяви Стоев .

Той коментира и слуховете за привличането на Владимир Гаджев и Димитър Рангелов, които в момента са свободни агенти, както и селекцията на отбора.

"Имахме интерес към Рангелов. Нормално е той да избере къде да продължи кариерата си, но все още нищо не се знае. Има предложения и от чужбина. Но към Гаджев нямаме интерес. Хубавото е, че не продадохме играчи, запазвам тима и се надявам да вдигнем нивото. Дано до края на седмицата има яснота дали можем да привлечем набелязаните състезатели. Но по-важното е да запазим състава", разкри треньорът на шампионите.

Той коментира и жребия за новия сезон в "А" група. В първия кръг разградчани гостуват на новака в елита Хасково, а след това на Черно море, където отборът играе изключително трудно.

"Какъвто е, такъв приемаме го. С повече отбори, първенството няма как да е по-силно. Много съм доволен от седмицата през пролетта, защото се получиха напечени мачове. Надявам се тази година да има сериозна конкуренция, за да могат отборите да израснат на международната сцена", добави Стоев.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес