Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоянов: Идвам в ЦСКА за титла, ще вкарам на Лудогорец

07 февруари 2014, 15:25 часа • 14767 прочитания

"Ще вкарам на Лудогорец", това обеща новият нападател на ЦСКА Иван Стоянов. Вуйчовото се закани на бившия си тим по време на представянето си като играч на "червените".

"Върнах се в ЦСКА с една цел – да стана шампион, което пропуснах последния път като бях тук. Надявам се да оправдая доверието на ръководството на ЦСКА. Лесно и бързо се споразумяхме. Заплатата ми в Лудогорец не бе много по-голяма, това са си наши лични условия, за които сме се разбрали. Имаше и други оферти, но на мен ЦСКА ми е на сърце, дошъл съм да играя и да се доказвам. Не съм говорил с треньора, тепърва ще се видим с него и каквото той каже, това ще е."

"В добра форма се чувствам. Подготвям се индивидуално, тренирам както трябва. Не са чак толкова много точките до лидера в първенството, все пак е футбол, всичко се случва. За мен е реално да станем шампиони, дошъл съм за това. Реваншизъм не бих казал, но срещу Лудогорец ще изляза и ще вкарам, на това се надявам", каза Стоянов, който вече игра за ЦСКА през сезон 2009-2010.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес