Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков захапа Левски: Някои ще имаме козирка, някои няма да имат

11 април 2024, 11:13 часа • 1299 прочитания

Легендата на родния футбол и ЦСКА Христо Стоичков захапа „кръвния враг“ Левски след старта на демонтажа на стадион „Българска армия“. Камата се пошегува със „сините“ като заяви, че „някои ще имаме козирка, някои няма да имат“. Той визира сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, който бе изграден преди години, но все още няма покривна конструкция.

Христо Стоичков говори пред журналистите в Европейския парламент в Брюксел, където гостува заедно с други големи български спортисти. Камата в серия срещи и дискусии като дори говори и пред депутатите. Стоичков сподели, че очаква след около година и половина ЦСКА да има чисто нов стадион.

ОЩЕ: От птичи поглед: Как върви работата по събарянето на "Армията"? Сектор "Б" вече е в историята

„Всичко върви по план“

Христо Стоичков

„Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план. Радвам се, че хората си вършат работата, уникални момчета, уникална група. Казаха, че тук до месец - месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план. Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целият стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна“.

„Носталгията е голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено. Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина. Дано оттук нататък всичко е по план. Може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора“, каза Камата.

Онзи ден Христо Стоичков лично инспектира как върви работата на "Армията".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес