Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоичков инспектира как върви работата по събарянето на „Армията“ (ВИДЕО)

09 април 2024, 11:53 часа • 953 прочитания

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков инспектира как върви работата по събарянето на стадион „Българска армия“. Както е известно, съоръжението в момента се демонтира, като се очаква това да отнеме около три месеца, след което да се пристъпи към изграждането на нов и модерен стадион.

Стоичков се е запознал с процесите на работа

Христо Стоичков е бил допуснат до строителната площадка от представителите на фирмата, която се занимава с демонтажа на „Армията“. Той се е запознал с процесите и плана за събаряне на съоръжението. От ЦСКА пък пуснаха клип от посещението на Камата на стадиона на „червените“.

😎Началото на седмицата започна със специална инспекция на демонтажните дейности на ст. “Българска армия”. 👷🏻‍♂️Христо Стоичков беше допуснат до строителната площадка, срещна се с експертите от “Ростер” и се запозна с процесите и плана за демонтаж на съоръжението. 😊Посещението му предизвика въодушевление сред професионалистите на терен и много усмивки от спомените, които той сподели с тях.

Posted by CSKA Sofia FC on Monday, April 8, 2024

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА започна най-важния си мач, ред е на Левски

Посещението на Камата предизвика въодушевление

От ЦСКА допълниха, че присъствието на Стоичков на стадион „Българска армия“ е предизвикало въодушевление сред работниците на терен. Камата е споделил с тях редица свои спомени от паметни мачове и моменти на съоръжението.

Наскоро Христо Стоичков сподели, че вижда България един ден отново на голямо първенство, но преди това трябва да бъде свършена доста работа.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес