Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стивън Петков разкри тайната за добрата игра на Левски

07 април 2014, 11:21 часа • 8242 прочитания

Младата надежда на Левски Стивън Петков разкри промяната, въведена от Елин Топузаков, благодарение на която отборът на Левски записа три поредни победи. "Най-много се промени агресията на отбора. На това се дължат и постигнатите успехи над Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив). Елин Топузаков иска от нас голяма агресивност. Да правим дълбока преса. Да не позволяваме на съперника свободно да се обръща с топката, да не му даваме да е ефективен", каза Петков пред "Тема спорт".

18-годишният халф дебютира с екипа на "сините" в мача срещу Локомотив (Пловдив). Непосредствено след като влезе в игра той имаше решаваща роля за попадението на Валери Божинов. С първото си докосване в мача Стивън Петков отправи удар, топката се удари в гредата, а нападателят на "сините" я довкара във вратата на пловдивчани.

"Не бях притеснен, а се чувствах много добре. Радвам се, че спомогнах за гола. С първото си докосване ударих гредата, а после Божинов вкара. Яд ме е, че не отбелязах. Много ми се искаше да се разпиша. С нетърпение очаквам шансовете си. Радвам се, че съм в разширения състав на Левски", каза още Петков.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес