Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Стипич е в категорията на Ел Маестро, моят фаворит е Любо Пенев"

10 юни 2024, 12:29 часа • 7112 прочитания

Бизнесменът и бивш футболен акционер Стойне Манолов даде интервю, в което коментира актуалните теми около ЦСКА. Той отрече твърденията, че е предложил Томислав Стипич за старши треньор на "армейците". Според някогашния собственик на Царско село хърватинът с германски паспорт няма нужните качества и попада в категорията на Нестор Ел Маестро. Манолов предпочита Любослав Пенев за наставник на "червените".

"Стипич няма да изкара сезона, Любо Пенев е човекът за ЦСКА"

"Това изобщо не отговаря на истината, нямам никакво участие в привличането на Томислав Стипич. А и няма как да стане. Не мога да съдействам за треньор, за чиито качества не съм много убеден. Дано не съм лош пророк, не съм сигурен, че ще изкара до края на сезона. Малко ми идва в категорията на Ел Маестро, Крушчич и подобни. Моят фаворит за този пост е българин, това бе Любо Пенев. Той е с доказан силен характер, но явно именно този му характер пречи на мнозина и е причина да не е той треньорът", заяви бизнесменът пред dsport.

ОЩЕ: Спряган за треньорския пост в ЦСКА пое друг отбор от елита на България (ВИДЕО)

ЦСКА

Валтер Папазки ще изведе ЦСКА отново на върха

"Познавам Валтер Папазки, изключително точен и коректен човек. Сигурен съм, че рано или късно той ще изведе ЦСКА отново на върха, там къде му се полага. Просто трябва време. Най-вече за да намери точния екип, който да работи. Много са важни хората, които ще управляват. Но е сигурно, че ЦСКА ще спечели от това, че бизнесмен от неговия калибър и като него пое отбора", смята Стойне Манолов.

В ЦСКА трябват играчи на нивото на Лудогорец

"ЦСКА в момента е пълен с играчи със спорни качества ,които нямат как да бъдат конкурент за шампионската титла. Трябва да се прецени кои от тях да бъдат освободени. Трябва да се привлекат нови, които да бъдат на нивото на тези от Лудогорец, за да може да се преборят с тях. Като видим резултата от всичко това, ще може да преценим и дали тези, които сега са назначени да ръководят ЦСКА имат нужната компетентност за това", твърди той.

ДРУГО "ЧЕРВЕНО" СЪРЦЕ: "Новият треньор на ЦСКА има постна визитка, да не стане Ел Маестро 2.0"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес