Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стилиян Петров отличи най-важната награда на "Футболист на годината"

06 февруари 2023, 10:14 часа • 1411 прочитания

Родната легенда Стилиян Петров отличи наградата "Лъвско сърце", връчена на Тодор Неделев, като най-важната на церемонията "Футболист на годината". Кирил Десподов стана най-добър играч за 2022 година, а на церемонията бяха раздадени още много награди.

Стенли обаче е категоричен, че най-хубавата и важна награда за всички фенове е да видят Тодор Неделев здрав и отново на терена. Както е известно, футболистът на Ботев Пловдив пострада при катастрофа, докато бе с националния отбор в Грузия, като получи тежка травма на главата.

"Футболист на годината за 2022 година отмина. Честито на всички футболисти, взели награда и получили признание за техния труд, през тези месеци изпълнени със трудности, лишения, незабравими моменти и усмивки.

Надявам се, че много скоро, нашите таланти ще бъдат оценени и от чуждите клубове и медии за техните заслуги и постижения като футболни таланти. Най-хубавата и важна награда за всички нас фенове, бивши и сегашни футболисти е да видим Тодор Неделев здрав и готов за нови битки!", написа Стилиян Петров във Фейсбук.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес