Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев отписа ЦСКА в битката за титлата и увери в шансовете на Левски

23 септември 2024, 18:04 часа • 551 прочитания

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира някои основни теми около "сините" като специален гост в най-новото предаване на bTV "Спортен нюзрум". 43-годишният специалист посочи какви са целите на отбора до края на сезона, кои са основните им конкуренти за титлата, както и адресира ситуацията в лагера на вечния съперник ЦСКА.

Станислав Генчев говори за работата си като треньор на Левски 

Станислав Генчев застана начело на "сините" за началото на новия сезон в Първа лига. От старта на кампанията Левски записа 7 победи, 1 равенство и 1 загуба, като за момента се намира на върха в класирането заедно с Лудогорец, който обаче е играл един мач по-малко. 

"В Левски след една грешна стъпка, се появяват критици. Уча се от тях", сподели Генчев за уроците като наставник в един от водещите отбори. "Не се притеснявам от критиките. Не бягам от тях", добави Генчев и обеща по-добро представяне през втория полусезон, потвърждавайки, че титлата е напълно реалистична цел пред Левски.

Станислав Генчев

Генчев коментира шансовете на ЦСКА да се бори за титлата

Според него Лудогорец, ЦСКА 1948, Ботев Пловдив и Черно море ще са основните конкуренти на "сините" за първото място. Той отбеляза и катастрофалния старт на ЦСКА, като заяви, че не смята, че "отбор, записал 5 загуби в първите си 6 мача може да се пребори за титлата."  

А голямата цел пред Генчев и "сините" е първото място. Той мечтае през май месец стадионът да е пълен за връчването на титлата, а на следващия ден навсякъде във вестниците да пише: "Левски успя!" Дали Левски ще успее - предстои да разберем. Следващата крачка към голямата цел е домакинство на Арда. Мачът на "Герена" ще се изиграе на 29 септември, неделя, от 18:45 часа. В последния си сблъсък Левски се справи със Славия.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес