Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станимир Стоилов: Усетих злоба от ръководителите на Левски, жалки обяснения от жалки хора

21 май 2024, 17:16 часа • 5615 прочитания

Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов заяви, че е усетил злоба към себе си от ръководителите на клуба още при раздялата си със "сините". Той нарече ръководителите "жалки хора" заради "жалки обяснения", които са давали около прословутия договор за управление с генералния спонсор на клуба.

Стоилов усетил злоба от ръководителите на Левски

"Не е приятно, когато има непрестанни разправии или фалшиви сигнали. Аз съм изненадан и още с напускането си усетих някаква злоба към мен от ръководителите. Не виждах причина за нея. Аз си тръгнах като бял човек. Казах всичко, което имаше да казвам и не скрих нищо", заяви Станимир Стоилов пред Gong.bg.

Защо се стигна до скандала с прословутия договор за управление в Левски?

"Оставих отбор, който да радва хората. Отбор, с който исках да стана шампион, но те отказаха. По-важно беше да се назначат техните ръководители и да не е Мъри там. Те много добре знаеха, че с назначени ръководители аз няма да бъда там. И да се смени Ивков. Това беше най-важното."

"Ивков не подписваше всички документи, които на тях им харесваше или бяха в ущърб на Левски. Затова се стигна до скандалите за прословутия договор за управление, стигна се дотам да се говори, че не е точно договор за управление, ама пише договор за управление. Такива жалки обяснения от жалки хора", добави още Стоилов.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Разделеният отбор на народа!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес