Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стамен Белчев остава в ЦСКА и през следващия сезон, има любопитна клауза в договора?

15 април 2024, 13:43 часа • 2055 прочитания

Стамен Белчев може да води ЦСКА и през следващия сезон. Това съобщиха колегите от „Блиц“. Според информациите специалистът има любопитна клауза в договора си с „армейците“, която да му гарантира, че ще остане начело и през следващата кампания, но само ако изпълни определена цел. 

Стамен Белчев ще трябва да спечели Купата

Както е известно, снощи ръководството на ЦСКА обяви дългоочакваната раздяла с Нестор Ел Маестро. На негово място пристигна Белчев, който досега водеше дублиращия тим на „червените“ в Трета лига. Той подписа контракт до края на сезона, но в него има опция за автоматичното му удължаване с още един сезон.

ЦСКА

За целта обаче ЦСКА ще трябва да спечели Купата на България. „Армейците“ са на полуфинал в турнира, където ще се изправят срещу Ботев Пловдив. Ако се класират за финала, то те ще срещнат победителя от двойката Лудогорец – Хебър Пазарджик.

Actualno.com съобщи за рокадата още преди 10 дни

Actualno.com съобщи преди близо 2 седмици, че дните на Нестор Ел Маестро в ЦСКА са преброени. По наша информация Любослав Пенев ще се завърне начело на „червените“ след края на сезона. Клаузата в договора на Стамен Белчев обаче може да обърка плановете за пристигането на Ел Голеадор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес