Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спартак Варна обяви нов старши треньор

20 октомври 2024, 19:54 часа • 985 прочитания

Ръководството на Спартак Варна обяви кой ще е новият старши треньор на тима с официална позиция. Бившият наставник на Ботев Пловдив, Арда Кърджали, ЦСКА 1948, Берое и Арда Кърджали Николай Киров ще поеме "соколите".

Николай Киров поема Спартак Варна

От публикацията в социалните мрежи става ясно, че Панайот Кискинов ще бъде новият технически директор на варненския клуб. В същия пост бе засегната темата със създаване на излишно напрежение чрез негативни коментари в медиите.

Николай Киров

Апел към всички, обичащи Спартак Варна

Според изпълнителния директор на Спартак, който се е подписал под позицията - Иван Кирилов, това е повлияло на футболистите за загубата от Берое преди дни. "Затова за пореден път отправям призив към всички, които наистина са съпричастни към клуба – прекратете ненужните медийни изяви и нека дадем на отбора нужното спокойствие", пише още в публикацията.

"В отговор на създалата се ситуация, за да върнем Спартак на победния път, сме взели решение да назначим нов технически директор и нов старши треньор", съобщават "соколите" и завършват поста с имената на новите длъжностни лица. 

ОЩЕ: В Спартак Варна взимали 5-цифрени заплати, пари за всички няма

Уважаеми привърженици на Спартак Варна, В последните две седмици станахме свидетели на множество коментари и действия,...

Posted by FC Spartak Varna, ФК Спартак Варна on Sunday, October 20, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес