Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След загубата от ЦСКА: Треньорът на Берое се оплака от ВАР (ВИДЕО)

21 септември 2024, 20:37 часа • 689 прочитания

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари даде своето мнение след поражението на заралии от ЦСКА на препълнения стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. Специалистът се оплака от ВАР, който привика главния съдия при дузпата на "армейците".

Ачиари: Съдията не е виновен, ВАР го извика

"Бяхме проучили ЦСКА и нямаше тази ефективност, която отборът имаше в предишния мач срещу Локомотив София. Ситуацията за гол стана в края на първото полувреме. Една ситуация, в която ВАР каза на съдията на да изчака. Имали сме опит с ВАР на мача с Лудогорец. Съдията е на 4 метра от ситуацията, вижда я, но обаче му се обаждат от ВАР за тази ситуация. Съдията направи добър мач, нямаше той вина, но го повикаха от ВАР и той промени решението си“, заяви Ачиари след поражението на Берое от ЦСКА.

ВАР-ът на Actualno

Гафът с ВАР

"Казаха ни, че регламентът е такъв, че трябва да има съгласие от двата отбора, защото някои от камерите на ВАР можеше да нямат добра видимост към терена, ако някой фен се изправи. Мачът си мина и нищо не се случи“, обясни наставникът на Берое за гафа с ВАР, който забави ЦСКА-Берое.

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес