Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След викове "Оставка": Ел Маестро с коментар за бъдещето си (ВИДЕО)

27 август 2023, 00:05 часа • 4561 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде своето мнение за равенството на "армейците" с Черно море в двубой от седмия кръг на Първа лига. Викове "Оставка" огласиха стадион "Българска армия" след мача, а специалистът коментира бъдещето си в клуба. Според наставника на "червените" тимът му е трябвало да вкара втори гол, с оглед на създадените положения.

Ел Маестро е разочарован

"Разочарован съм от резултата. Всеки път, когато ЦСКА не печели е така, особено у дома. Ние бяхме близо до това да спечелим. Имахме страхотни като качество положения, за да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем и по-добре, особено от гледна точка на интензивността, ритъма и някои други неща. Беше тежка вечер за нас и съм разочарован", започна Ел Маестро.

ОЩЕ: Илиан Илиев разкри трансферна сага и отсече: По-добри сме игрово от ЦСКА (ВИДЕО)

От какво е доволен треньорът на ЦСКА

"Не успяхме, трудно ни беше да контролираме енергията ни в по-дълъг период от мача. Доволен съм от един период от 20-30 минути в началото на мача. Завършихме първата част в пасивна позиция. На полувремето говорихме точно за това в съблекалнята. През второто полувреме ни изравниха, когато започнахме да играем с необходимата енергия", продължи той.

"Трябваше да вкараме втори гол"

"Нека сме честни. Имахме 3-4 положения, но нивото на тези шансове беше много високо. Трябваше да вкараме втори гол. От гледна точка на класирането проблемите са налице. Не печелим второ поредно домакинство. Трябва да тренираме, както досега. Мисля, че по време на заниманията работим по правилния начин", смята специалистът.

Бъдещето на Ел Маестро в ЦСКА

"Разбирам феновете. Трябва да анализираме грешките и да се подобрим. Винаги, всеки ден в последните 20 години - това е част работата на един треньор. Утрешният ден ще е същият като днешния. Аз ще продължа да давам максимума", отговори треньорът на ЦСКА на въпрос дали се притеснява за своя пост.

ГАЛЕРИЯ: Най-добрите моменти от ЦСКА – Черно море

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес