Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След успешни проби: Клуб от Първа лига обяви привличането на белгиец (ВИДЕО)

10 септември 2024, 20:22 часа • 1091 прочитания

Елитният Локомотив София обяви официално привличането на белгийския флангови състезател Анисе Бру. 25-годишното крило подписа двугодишен договор със столичните "железничари" и даде първо интервю с "червено-черния" екип.

Анисе Бру е новото попълнение на Локо София

Бру беше един от тримата играчи, които караха дълги проби в "Надежда". Юноша е на Гент, а за последно защитава цветовете на втория отбор на Стандарт Лиеж, който изпадна в белгийската трета лига. Също така в кариерата си е записал и 9 мача във втора гръцка лига за Аполон Лариса.

ОЩЕ: ЦСКА все още не знае къде ще приеме Берое

ВАР-ът на Actualno

Първи думи на Бру

"Много съм щастлив, че съм в Локомотив. Знам, че това е един от клубовете с най-голяма история в България, нямам търпение да облека “червено-черната” фланелка и да покажа какво мога. Всички ме приеха много добре, отборът е много единен, а България малко прилича на Белгия, така че бързо се адаптирам", заяви новото попълнение на Локо София.

"Аз вече се усещам като по-зрял и в годините играх с някои страхотни играчи, които много ми помогнаха. Вярвам, че винаги мога да нося опасност за съперника, когато стъпя на терена. Мога да играя на двете крила, но се чувствам най-комфортно отдясно. Обичам да използвам скоростта и дрибъла си, за да правя пробиви и центрирания и да създавам положения за моите съотборници", разказа повече за себе си Анисе Бру.

ОЩЕ: След дебюта за България: Мечо не иска да почива, тренира още днес със Спартак

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес