Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След трансфера на Тиаго: Лудогорец продава още един бразилец

01 юли 2023, 12:34 часа • 8135 прочитания

Лудогорец може да се раздели с още един бразилец през този трансферен прозорец. Става въпрос за офанзивния полузащитник Густаво Нонато. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Според информациите сериозен интерес към 25-годишния футболист има от страна на бразилския Флуминензе.

Той вече е играл за Флуминензе 

Нонато бе част от тима на Флуминензе преди да премине в Лудогорец. Той носи екипа на тима под наем от Интернасионал. През лятото на 2022-ра обаче клубът реши да го продаде на родния шампион срещу 1,7 милиона евро. Той започна много силно кариерата си на „Хювефарма Арена“, но с напредване на сезона загуби титулярното си място. До момента Нонато има 36 мача за „орлите“ във всички турнири, в които е реализирал три попадения и е направил 2 асистенции.

Цената на Нонато 

Сега от Флуминензе са готови да си върнат Нонато, като го купят от Лудогорец. Според бразилските медии полузащитникът е силно желан от треньора на тима Фернандо Динис. Флуминензе обаче ще трябва да извади поне 2 милиона евро, за да привлече полузащитника. Ако се стигне до трансфер, то Нонато ще е вторият бразилец, когото разградчани продават това лято след преминаването на Игор Тиаго в Брюж.

Днес пък стана ясно, че Лудогорец следи хондураски нападател от Арис Солун.

Очаквайте рубриката "ВАР-ът на Actualno" с футболни коментари и анализи

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес