Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След само два месеца: Играч от Първа лига разтрогна, за да се върне в бившия си клуб

08 септември 2023, 12:19 часа • 2205 прочитания

Българският халф Андрей Йорданов разтрогна договора си с Крумовград след само два месеца в клуба, за да се завърне в бившия си тим Пирин Благоевград. 22-годишният полузащитник подписа договор с "орлетата" и отново ще играе за тях.

Андрей Йорданов се завърна в Пирин Благоевград

Йорданов бе представен като футболист на новака в елита Крумовград в края на юни, но само два месеца по-късно той се завърна в Пирин. От клуба от Благоевград отбелязват, че той е напуснал по "много коректен начин", а сега се завръща, за да помогне на отбора.

Андрей Йорданов

Ето какво написаха от Пирин:

„Андрей Йорданов се завърна в Пирин!

22-годишният играч подписа договор с „орлетата“ след като разтрогна контракта си с Крумовград. Йорданов напусна Пирин през лятото по много коректен начин, а сега се завръща, за да помогне на отбора.

„Радвам се, че отново съм в Пирин. Тук се чувствам много добре. Благодаря на ръководството за протегнатата ръка. Връщам се заради професионалното им отношение и увереността в стабилността на клуба. Надявам се, че всички заедно ще успеем да извадим Пирин от тази временна ситуация на липса на точков актив от началото на сезона“, каза Йорданов.

Успехи с Пирин, Андрей Йорданов!“

В началото на лятото се разрази скандал в Пирин, след като двама играчи "избягаха" и подписаха с Крумовград, ядосвайки ръководството на "орлетата", но Андрей Йорданов не бе сред тях.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес