Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След резила срещу Пирин: Ще има ли треньорска рокада в Лудогорец?

06 март 2023, 09:35 часа • 1977 прочитания

Шампионът на България Лудогорец допусна шокираща загуба от Пирин (Благоевград) с 0:1 през уикенда, и то в Разград. Поражението отново засили спекулациите, че наставникът на отбора Анте Шимунджа ще бъде уволнен, а за това намекна и самият той.

Какво ще реши Лудогорец за Анте Шимунджа?

След загубата от Пирин Шимунджа бе бесен и не се появи пред медиите, а след двубоя се извини и коментира чрез официалните канали на Лудогорец: "Поемам цялата отговорност, футболистите не са виновни. Ще приема каквото реши клубът за напред."

Анте Шимунджа

Лудогорец е втори в подреждането в Първа лига, изоставайки на четири точки от лидера ЦСКА. Тимът е абсолютен хегемон в България със своите 11 поредни титли на страната, но през този сезон изглежда, че ЦСКА може да детронира "орлите".

Ивайло Петев се завръща в Лудогорец?

Тази заплаха, както и отпадането от Андерлехт в елиминациите на Лигата на конференциите, могат да доведат до уволнението на наставника. За негов наследник на поста се спряга името на бившия наставник на Лудогорец Ивайло Петев, който доскоро бе начело на Босна и Херцеговина.

Петев изведе Лудогорец до шампионските титли на България през 2012 и 2013 година. През зимната пауза пък той се появи в лагера на Лудогорец, като това засили слуховете, че може да се завърне на работа в Разград. По-рано се появиха информации, че Петев може да поеме Миньор Перник.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес