Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След разгрома от Турция няма обяснение какво сме правили второто полувреме

09 юни 2015, 11:43 часа • 13341 прочитания

След доста унизителното 0:4, което българският национален отбор по футбол отнесе снощи от Турция, настроението сред футболистите и ръководните ни фактори логично е минорно.

"Тежка и срамна загуба, но сами сме си виновни. Допуснахме елементарни грешки и при трите гола. През първото полувреме се представихме добре и по нищо не личеше, че можем да инкасираме подобен резултат", коментира националният селекционер Ивайло Петев.

Почти същото мнение изказа и капитанът на "лъвовете" Светослав Дяков. Според него сме играли добре през първото полувреме и трагично през втората част. Защо обаче – обяснение няма, освен дежурното, че треньорският щаб ще си вземе поука. Зевзеци в социалните мрежи посочиха, че второто полувреме се е превърнало за българите в "полудреме".

Логично треньорът на Турция Фатих Терим изрази задоволство от играта на своите момчета. Той изрично подчерта, че всеки един от турските национали се е раздал за победата и това е достойно за адмирации, когато се говори за контрола след тежък сезон.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес