Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След протеста на феновете: Нова жалба срещу реконструкцията на „Армията“

31 октомври 2023, 15:06 часа • 15444 прочитания

Само дни след протеста на феновете на ЦСКА, свързан със забавянето на реконструкцията на стадион „Българска армия“, е била подадена нова жалба срещу стартирането на проекта. За това алармира тартора на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца. Известният привърженик качи жалбата в социалните мрежи.

Протестът на феновете явно не доведе до нищо

Както е известно, след мача с Арда в петък, 27 октомври феновете на ЦСКА блокираха движението на „Орлов мост“ за около 20 минути. Мирният протест бе организиран, след като в последния момент бе подадена жалба срещу издаването на разрешително за строеж, което трябваше да влезе в сила още на 23 октомври, понеделник.

Наглецът Николай Веселинов продължава с жалбите, този път жалбата е подадена на 17 октомври до началника на ДНСК с копие до главния прокурор Борислав Сарафов.

Posted by Иван Велчев on Tuesday, October 31, 2023

Жалбата е до ДНСК и главния прокурор

Явно обаче действията на привържениците са провокирали жалбоподателя и той е входирал нова тъжба срещу реконструкцията на стадион "Българска армия", която е адресирана до началника на ДНСК. Нейно копие пък е изпратено до главния прокурор Борислав Сарафов. Жалбата е подадена на 17 октомври.

„Наглецът Николай Веселинов продължава с жалбите, този път жалбата е подадена на 17 октомври до началника на ДНСК с копие до главния прокурор Борислав Сарафов", написа Иван Велчев.

Преди дни бивш шеф на ЦСКА разкри кога почва работата по "Армията" и заплаши с нови протести, ако има пречки пред старта на проекта.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес