Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 3:0 срещу Берое: Ел Маестро посочи какво е липсвало на ЦСКА за перфектен ден

03 март 2024, 18:05 часа • 2057 прочитания

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от победата над Берое с 3:0 в Първа лига. Все пак сърбинът заяви, че денят можеше да е перфектен за "червените", ако бе отбелязан гол и от някой измежду нападателите на отбора.

Коментарът на Ел Маестро за победата над Берое

ЦСКА победи с два гола на Станислав Шопов и един на Матиас Фаетон. Ел Маестро се е надявал на попадение и от Фернандо Каранга или Данило, но подчерта, че неговите футболисти играят като отбор и няма значение кой бележи попаденията.

Нестор Ел Маестро

Сърбинът иска голове от нападателите на ЦСКА

"Много доволен съм от резултата, както и от представянето. Мисля, че ако имахме и гол от нападател, щеше да е перфектен ден. Дали Каранга, или Асприля. Все пак съм много доволен. Играят добре, движат се добре. Днес други вкараха, ние сме един отбор", заяви Ел Маестро след мача.

Сърбинът коментира и решението си да пусне Станислав Шопов титуляр. "Шопов заслужи шанса си днес, важно е да кажем, че той не бе титуляр, защото някой е бил контузен или наказан, но защото избрах да играя с него. Заради това, което показа при подготовката, а и на тренировка. Той грабна шанса си днес", каза треньорът.

ОЩЕ: Десподов: Един съвет от мен към цесекарите - имайте търпение с Ел Маестро

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес