Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 3 дни Георги Миланов ще има правото да тренира с Левски

27 юни 2023, 16:58 часа • 4400 прочитания

Един от любимците на феновете на Левски Георги Миланов ще бъде свободен играч след точно три дни. На 30 юни неговият контракт с Ал Дафра официално приключва и той ще има правото да тренира с друг отбор, пише "Дспорт".

Георги Миланов остава без отбор

На този етап Георги Миланов няма споразумение с друг отбор. Самият той призна, че ако не получи добра оферта, би се завърнал в Левски. От началото на юли Миланов ще има правото и да поддържа форма с отбора от "Герена", ако има желание и от двете страни.

Георги Миланов

Ще се завърне ли Георги Миланов в Левски?

Припомняме, че през зимната пауза Левски продаде Миланов на Ал Дафра, като взе добра трансферна сума за неговите права. Сега той може отново да се завърне в Левски, където остави добри впечатления с изявите си на терена, като имаше важна роля и за спечелването на Купата на България.

Миланов може да играе като десен халф, но също така може да бъде използван и като втори нападател. Не е ясно обаче дали новият наставник Николай Костов има нужда от Миланов в редиците си. В момента Левски е в търсене на нов нападател заради тежката контузия на Билал Бари.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес