Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Славиша Стоянович: Тръгнах си обиден от Левски, трудно бих се върнал

11 април 2023, 15:30 часа • 11220 прочитания

Бившият наставник на Левски Славиша Стоянович призна, че е напуснал клуба обиден, а негово завръщане към днешна дата може да се случи "много трудно". Името на Стоянович се завъртя в медийното пространство, след като Станимир Стоилов хвърли оставка като старши треньор и "сините" останаха без наставник.

"Много трудно бих се завърнал. Обичам Левски, доказал съм го. Няма сила, която може да ме спре, ако искам да дойда. Приемам Левски като мое семейство и съм изненадан от това, което се случва в последните дни. Мъри Стоилов свърши много добра работа. Два дни преди мача с Локомотив разбрах, че има турбуленции", коментира Стоянович пред "България Днес".

ОЩЕ: Левски благодари на Мъри с емоционално ВИДЕО

"Не знам какво да мисля след последния ми престой. Много ми беше трудно, тръгнах си обиден, беше ми тежко. Върнах се в клуба, когато никой друг не искаше да дойде. Левски беше в най-големите проблеми в историята си, отделно имаше пандемия. Мачовете се играеха без фенове на трибуните. Опитах се да направя нещо, рискувах всичко и накрая завърших в болница", добави още Стоянович, който за последно води Левски през 2020-2021 г.

Междувременно стана ясно кой ще води Левски в предстоящото дерби срещу ЦСКА.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес