Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Скъпи приятелю...": Боби Михайлов се похвали с лична покана от шефа на УЕФА

14 септември 2023, 17:08 часа • 4406 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов се похвали с това, че е получил лична покана от президента на УЕФА Александър Чеферин за участие в благотворително събитие. Мероприятието има за цел да подпомогне засегнатите от наводненията в Словения преди месец.

Чеферин покани Боби Михайлов на благотворителен мач

Кулминацията на благотворителното събитие ще бъде демонстративен мач в петък вечер от 21 часа българско време, в който ще участват футболни звезди като Джанлуиджи Буфон, Андрий Шевченко, Паоло Малдини, Луиш Фиго, Звонимир Бобан, Хавиер Санети, Ерик Абидал, Предраг Миятович и др.

Борислав Михайлов и Александър Чеферин

Какво пише в поканата на Чеферин до Михайлов?

Мачът ще се изиграе на стадион "Арена Стожице" в Любляна и ще бъде излъчен в 27 държави по целия свят. „Скъпи приятелю, надявам се да приемете покана за тази благородна инициатива. Всяко действие и всяка подкрепа е от значение“, пише Чеферин до Михайлов. От БФС не уточняват дали Борислав Михайлов е приел поканата и дали ще се включи в демонстративния двубой. 

Преди дни в България се състоя друго благотворително събитие - "Мач на надеждата" на Стилиян Петров, но Борислав Михайлов не присъства на него. 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес