Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скорошен шампион на Франция пожела най-скъпия футболист на Левски

25 април 2024, 09:12 часа • 4184 прочитания

Футболният шампион на Франция от 2021 г. - Лил, проявява интерес към най-скъпия футболист на Левски. "Песовете" желаят да привлекат основния защитник на "сините" Хосе Кордоба, твърди белгийският журналист Саша Таволиери.

Лил иска Хосе Кордоба

Кордоба е следен изкъсо и от белгийския Юнион Сен Жилоа. Именно в тази връзка местният журналист Таволиери алармира, че Лил също желае Кордоба, като го смята за бюджетен вариант за заместник на Лени Йоро, който най-вероятно ще бъде продаден на Реал Мадрид или ПСЖ.

Хосе Кордоба

"Песовете" ще трябва да платят около 3 милиона евро

Договорът на Хосе Кордоба с Левски е до лятото на 2025 година. Той е оценяван на 3,2 милиона евро. Мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков вече намекна, че Кордоба ще бъде продаден през лятото, но това най-вероятно ще се случи след Копа Америка.

През този сезон Лил заема четвърта позиция в Лига 1, като е на точка зад третия Брест при оставащи четири кръга до края на сезона. Третото място във Франция носи директно участие в групите на Шампионска лига, докато четвъртата позиция осигурява участие в квалификациите на турнира.

ОЩЕ: На "Герена" пристигна колосална оферта за Хосе Кордоба

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес